Noord4daagse.png

Vrijwilligers gezocht. Vele voeten maken licht werk.

Rotterdam – Van maandag 28 tot en met donderdag 31 mei 2018 zal wederom de Noord4Daagse worden gelopen. De Noord4daagse kan niet zonder inzet van vrijwilligers. De organisatie is op dit moment dan ook dringend op zoek naar mensen die kunnen helpen.

De Noord4Daagse is het grootste wandelevenement in Rotterdam Noord voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Gedurende vier avonden zal er door ongeveer 1000 kinderen en begeleiders 3, 5 of 10 kilometer gewandeld worden in en om Rotterdam Noord.

De Noord4Daagse draait op vrijwilligers en kan niet zonder de enthousiaste inzet van leerkrachten, ouders, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties. Tijdens de avondvierdaagse zijn er veel extra handen nodig. Om bijvoorbeeld het verkeer te regelen, de stoet te begeleiden en vrijwilligers te voorzien van een avondmaal. Maar ook als routekrijter, om appeltjes en bloemen uit te delen of om eventueel pleisters te plakken.
Raymond van den Broek: “Het is ontzettend leuk om aan de Noord4Daagse mee te werken. Het kost maar een paar uurtjes tijd, het is gezellig en je bezorgt toch weer zo’n 1000 kinderen een onvergetelijk feestje. En zeg nou zelf, heb jij nooit eens als verkeersregelaar de Bergweg of Gordelweg stil willen zetten?”

Vrijwilligers kunnen zich voor een of meerdere avonden aanmelden. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@noord4daagse.nl.

Over enkele weken start de inschrijving voor deelnemende kinderen via school of sportvereniging. Meer informatie op www.noord4daagse.nl

vorige | alle berichten | volgende

Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.

Ben je bewoner? Maak hier een profiel aan of login op jouw profiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*
*

laat dit veld leeg
© Bergpolder en Liskwartier 2018