HetVerhalenHuis.jpg

Inschrijving voor deelnemers kan nog steeds !!!

Leer schrijven van een professionele jonge schrijver. Zet zelf uw herinneringen en verhalen op papier. Ga aan de slag met een groep gelijkgestemden. Werk in zestien bijeenkomsten samen aan een boek.

Een nieuw project bij Humanitas Bergweg: Het Verhalenhuis. Een programma waarin u zelf uw herinneringen en verhalen optekent. Onder begeleiding van schrijfster Elske van Lonkhuyzen (biografie hieronder) werkt u aan uw eigen teksten: korte verhalen, gedichten, scènes, alles is mogelijk.

Ook bent u van harte welkom als u nog geen ideeën hebt voor teksten maar wel graag wilt schrijven. Oefeningen, inspirerende onderwerpen en de begeleiding van de schrijver helpen u bij het maken van een goed verhaal of mooi gedicht.

Het resultaat is een boek met alle mooie teksten die in Het Verhalenhuis zijn geschreven. Iedere deelnemer ontvangt een exemplaar van deze uitgave.
Het Verhalenhuis, voor bewoners, buurtbewoners en vrijwilligers.

Data bijeenkomsten:
13/4, 11/5, 25/5, 8/6, 22/6, 6/7, 3/8, 17/8, 31/8, 14/9, 28/9, 12/10, 26/10, 9/11, 25/11


Ruimte: Museum Humanitas Bergweg. Kosten: gratis
Aanmelden: noortje@wintertuin.nl
Tijd: van 10.30 uur tot 12.30 uur
Maximaal tien deelnemers

Het Verhalenhuis is een project van De Nieuwe Oost | Wintertuin, Vitalis WoonZorg Groep en het Productiehuis Ouderen en Verhalen.
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, Brabant C, Fonds Sluyterman van Loo en RCOAK.

vorige | alle berichten | volgende

Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.

Ben je bewoner? Maak hier een profiel aan of login op jouw profiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*
*

laat dit veld leeg
© Bergpolder en Liskwartier 2018