De Zoete Inval kinderactiviteit Studio de Bakkerij juli & augustus

De Zoete Inval, gratis kinderactiviteiten tijdens de zomervakantie in Studio de Bakkerij.

Heb jij al plannen voor deze zomer? Dit jaar ga je in Studio de Bakkerij weer een geweldige vakantietijd tegemoet! Naast dat je lekker kunt komen spelen, kun je ook jouw dans, film en acteertalenten laten zien. Waarom? OMDAT JIJ ALLES KAN ! Drie weken lang plezier voor iedereen van 2 t/m 12 jaar.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? 
Heb jij zin om in één van deze weken op maandag, woensdag en vrijdagochtend mee te doen aan een theater, film of dansworkshop? Geef je dan op! Je krijgt les van een professional. Tijdens de eindpresentatie mag iedereen je talenten komen bewonderen, dus nodig al je vriendjes, vriendinnetjes, ouders, opa’s en oma’s uit!
Lees verder “De Zoete Inval kinderactiviteit Studio de Bakkerij juli & augustus”

Nieuwsbrief Cultuurscout Noord juli 2018

cultuurscout noordCultuurscouts sporen de culturele waarden in de wijken op, maken deze zichtbaar en brengen ze in verbinding met bewoners. Dit met het doel een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving door de inzet van kunst en cultuur.

cultuurscouts.com

Doordat de Cultuurscouts gefinancierd worden door dienst Sport & Cultuur en de betreffende gebieden zijn de diensten en producten voor bewoners en lokale instellingen kosteloos.

De cultuurbuurvoorstellingen genoemd in deze nieuwsbrief vinden vooral plaats op de podia van Het Kapelletje, Studio de Bakkerij en Het Klooster.

Klik HIER om de laatste nieuwsbrief in te zien.