Klooiatelier Wouw in Bergpolder

Let op wijzigingen door de coronamaatregelen ! ! !

Kom klooien, ontwerpen en ontdekken in Bergpolder!
Sinds december zijn de deuren open van een unieke plek in Rotterdam Noord. In de Hofbogen is er een nieuw soort maakplek ingericht waar geklooid, ontworpen en ontdekt kan worden door kinderen. In het klooiatelier ontdek je technologie en kunst, maar ga je vooral met je handen aan de slag. Kijk dus niet raar op als je muziekposters met geleidende verf of bewegende kartonnen installaties met sensoren in het atelier tegenkomt.

klooiatelierwouw.nl

Klooimiddagen en Familielabs
Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen elke vrijdagmiddag klooien in het atelier. Ontdek hoe dingen in elkaar zitten en gebruik je verbeelding voor het maken van nieuwe creaties. In de kerstvakantie is er het Familielab. Kom samen met je tante, buurman of oma en maak bijzondere cadeaus voor een creatieve toekomst.

Contact
Femke Dekker
KITE educatie
femke@kite-educatie.nl