Geveltuinendag zaterdag 29 mei 2021


Op 29 mei is er weer de Geveltuinendag in de wijken van Rotterdam Noord. Met de Covid-19 uitbraak hebben we een jaar overgeslagen en ook dit jaar zal het nog niet allemaal hetzelfde zijn.

Lees in deze nieuwsbrief tips en advies, wat er in jouw wijk wordt georganiseerd wordt en hoe je geveltuinen kunt aanleggen.

Geveltuinendag Bergpolder en Liskwartier

Als bewoner uit de wijk Bergpolder of Liskwartier kunt u op deze dag een mooie vaste plant en een bloeiende eenjarigen voor de geveltuin komen uitkiezen. Ook als je een gemeentelijke plantenschaal hebt geadopteerd of een boomspiegel onderhoudt, kunt u voor een leuk plantje langskomen. Nog geen tuin? We helpen je op weg (of kijk ook even verderop in de nieuwsbrief naar de mogelijkheden). Samen kunnen we zo onze straat en buurt wat groener en bloeiender maken!
In deze Corona periode zorgen we daarmee voor dat iedereen veilig langs kan komen. Wacht niet en registreer nu gelijk een tijdslot voor het ophalen van jouw gratis planten! Let op: vol = vol

Registreer je hier voor jouw gratis plantjes

We verwachten last minute nog meer informatie vanuit de wijk initiatieven te gaan plaatsen op de website geveltuinendag.nl, Mocht je zelf ook iets organiseren in jouw straat wat nog niet bekend is, geef het dan aan ons door, we het mee in de laatste communicatie over de dag. Verder like ons Facebook en of gebruik in andere kanalen #geveltuinendagnoord.

Zie HIER het volledige bericht