Slotbijeenkomst De Wijk Aan Zet 5 maart 2021


Vrijdag 5 maart van 16:00 – 17:30 uur

Meer macht, middelen en mogelijkheden naar de Rotterdamse wijk

Livestream via YouTube vanuit Arminius
Moderator: Marianne van den Anker
Chat met de stad: Lot Mertens

Nog bijdragen? Laat het horen via
wijkaanzetDV@rotterdam.nl
of via
www.rotterdam.nl/wijkaanzet.

De wijk aan zet!
Het stadsbestuur voert sinds 5 februari op diverse plekken in de stad gesprekken over directe vormen van wijkdemocratie en betrokkenheid van de wijken. Want: als Rotterdammer maakt u zelf de wijk. U weet precies wat er speelt en moet gebeuren. Logisch dat meedoen, meedenken en meebeslissen daarbij horen. Maar hoe zorgen we er samen voor dat dit gebeurt? Die vraag staat centraal tijdens de stadsgesprekken. En ook tijdens deze slotbijeenkomst, op 5 maart. Via de livestream, of via de chat!

Bent u erbij? Burgemeester Aboutaleb, wethouder Van Gils, de nieuwe wethouder Wijken Roos Vermeij, Mayra dos Reis van Young010, hoogleraar Bestuurskunde Arwin van Buuren (EUR) en enkele actieve bewoners zijn in elk geval van de partij.

Zet 5 maart in uw agenda
Nieuwsgierig naar de afsluiting van de stadsgesprekken? Of naar het vervolg? Noteer de datum dan alvast in uw agenda en stuur ‘m door: de uitnodiging is voor álle Rotterdammers, ondernemers, maatschappelijke instellingen en experts uit onze mooie stad. Eind deze maand ontvangt u een uitnodiging met de link naar de
onlinebijeenkomst.