Onderzoek maatschappelijke gevolgen coronavirus

De gemeente Rotterdam doet samen met Kieskompas, de Vrije Universiteit Amsterdam en de Erasmus Universiteit onderzoek naar de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus (COVID-19).

Juist in deze corona-crisis is het belangrijk onderzoek te doen naar de opvattingen en ervaringen van inwoners van Rotterdam. We willen dat zo veel mogelijk verschillende meningen gehoord worden. Daarom willen we u vragen onderstaande link (liefst z.s.m) te sturen aan uw contacten in de Rotterdamse samenleving. Zij kunnen dan ook meedoen aan het onderzoek.

Link naar de enquête

De resultaten van dit wetenschappelijk onderzoek zijn belangrijk voor onze stad, voor organisaties en overheden. U kunt deze link eenvoudig verspreiden via een email, onder uw Whatsapp-contacten, of op sociale media. Deelname aan dit onderzoek is gegarandeerd anoniem. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten.