DCMR Kinderraad zoekt nieuwe leden

Ben jij geïnteresseerd in het milieu? Wil je meer leren over inspecties en vergunningen? En denk je graag mee over hoe de milieudienst bedrijven op een leuke manier kan stimuleren om duurzamer te worden? Geef je dan op voor de DCMR Kinderraad 2020-2021!

Tijdens de DCMR Kinderraad krijg je een kijkje achter de schermen bij de milieudienst. Je doet mee met themalessen over duurzaamheid, communicatie en het werk van de DCMR. Je ervaart tijdens een excursie hoe het is om op inspectie te gaan en gaat in gesprek met medewerkers van de DCMR. Op basis van alles wat je hebt geleerd en onderzocht, geef je advies aan de DCMR over wat beter of anders kan.

Zit jij in groep 7 of 8 of in de brugklas? Woon je in de omgeving van Schiedam? Geef je dan nu op voor de DCMR Kinderraad door een mailtje te sturen naar post@dekleineambassade.nl!

Vermeld je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer, school en korte motivatie. Dan neemt de Kleine Ambassade contact met je op!