Iedereen Einstein, festival van wetenschap & techniek


Voor wie:            voor iedereen vanaf 6 jaar en ouder.
Wanneer:           dinsdag 22 en 29 september, 6, 3 en 20 oktober
Tijdstip:               15.30-17.00 uur
Waar:                   Huis van de Wijk Het Klooster Oude Noorden
Adres:                  Ruivenstraat 81, 3036 DD in Rotterdam

Inschrijven & vragen:     caty@stormfabriek.nl  |  06-15 42 18 12
Internet:                            www.iedereeneinstein.nl

Vijf weken lang bruist Huis van de Wijk het Klooster Oude Noorden van wetenschap en techniek. Iedereen Einstein is er vanaf 22 september elke dinsdag te vinden van 15.30-17.00 uur.

Iedereen Einstein wil kinderen in aanraking brengen met de wondere wereld van wetenschap en techniek. Wetenschap klinkt vaak als ‘ver weg’ en ‘niet voor mij’ maar we maken er de hele dag volop gebruik van. Met dit project willen we kinderen laten ontdekken en ervaren hoe leuk wetenschap en techniek is en dat het dichterbij is dan ze zelf denken. We willen ze meegeven dat ook zij een bijdrage aan de wereld kunnen geven en dat ze zelf veel kunnen bereiken.

Iedereen Einstein is een initiatief van Caty Palmen van Stormfabriek,  bureau voor (kunst) educatie en cultuurparticipatie. Deze alweer 8e  editie is een samenwerking tussen Stormfabriek en SOL Netwerk. Voor meer informatie en een impressie van voorgaande edities zie: www.iedereeneinstein.nl