Memory Lane – 12 concerten in Rotterdam-Noord

Vanaf september 2020 gaat Stichting Fratsen 12 kleinschalige muziek-evenementen organiseren voor zelfstandig wonende ouderen op verrassende locaties in de wijken Blijdorp, Bergpolder en het Oude Noorden.

  • 14.00 Inloop
  • 14.30 Start programma
  • 15.30 – 16.00 Einde

Optredens in Bergpolder:

  • 18 november – Houweling Telecom Museum
  • 2 december – Houweling Telecom Museum
  • 13 januari – Pleur
  • 27 januari – Pleur

Geïnteresseerde ouderen kunnen contact opnemen via 06 311 50 393 of een mailtje sturen naar contact@fratsenproducties.nl. Dan kunnen we ook kijken naar vervoersmogelijkheden met onze samenwerkingspartner Trevvel. Graag minimaal zeven dagen van tevoren aanmelden, in verband met de corona maatregelen en de 1.5 meter afstandsregel die wij in acht moeten nemen.

Het evenement komt elke twee weken op woensdagmiddag terug. Wij werken samen met Stichting Tijd van Toen. Fred Hoogsteder, voormalig theatertechnicus, brengt men gedurende een half uur terug in tijd met beelden van muzikale fragmenten uit de jaren ’40 en ’50 op een ouderwetse zwart/wit TV inclusief radio. Om het muziekprogramma compleet te maken en verschillende generaties met elkaar te verbinden, nodigen we elke keer een jonge muzikant uit om enkele nummers ten gehore te brengen. Hierbij gaat het voornamelijk om een samenwerking met studenten van muziekopleiding Codarts.