Buitenbad Van Maanenbad open

Naar aanleiding van de laatste versoepelingen van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus gaat het zwembad de laatste weken van de zomervakantie toch nog open voor de jeugd vanaf dinsdag 28 juli.

De openingstijden voor het buitenbad zijn beperkt vanwege de coronamaatregelen en de routing door het binnenbad. Het vrijzwemmen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur. Ouders kunnen helaas niet mee naar binnen en een zwemdiploma is verplicht. Op zaterdag en zondag is het vrijzwemmen in het buitenbad van 14:00 tot 17:00 uur voor kinderen van 7 t/m 17 jaar. Ook hier zonder volwassenen en is een zwemdiploma verplicht.

De entree voor het vrijzwemmen is € 6,00. Op zondag 30 augustus is de laatste buiten zwem dag van het seizoen.

Voor volwassenen is er op maandag tot en met vrijdag banenzwemmen van 09:30 tot 10:30 uur. Hiervoor is reserveren via de website www.vanmaanenbad.nl verplicht en is het aantal bezoekers beperkt.