Stichting Isaak & de Schittering Voedselcentrum Rotterdam

In het Voedselcentrum delen we dagelijks 2000 broden gratis uit. En u kunt bij ons producten kopen voor zeer lage prijzen. U krijgt een brood en andere producten gratis bij besteding van 50 cent. Zo helpen we dagelijks honderden mensen met gratis en goedkope levensmiddelen in drie locaties.

Isaak & de Schittering redt ook zeer veel levensmiddelen van verspilling: we hebben 100% restpartijen die anders zouden worden weggegooid! In deze tijd van corona, waarin veel mensen hun baan dreigen te verliezen of failliet zullen gaan verwachten we een grote toeloop van mensen.

Een van de locaties ligt vlakbij Bergpolder en Liskwartier, achter het Centraal Station op het adres Jacob Loisstraat 24-30.

Lees ook het artikel uit Dagblad010

Stichting Isaak & de Schittering
M: 06-46917450