Silent-Disco in het Van Maanenbad 18 april 2020

Op zaterdag 18 april van 18:30 tot 21:30 is er disco in het Van Maanenbad. Geheel volgens de regels van het RIVM en zonder geluidsoverlast!  Jolly Booth verzorgt dan namelijk vanuit het buitenbad een ‘silent disco’ voor de omwonende van het zwembad.

Het evenement is gratis voor alle bewoners in het blok tussen de Schieweg en de Van Maanenstraat. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen voor het mooist aangeklede balkon of tuin.

Jan Pott 06-22521798

www.silentdiscometdeburen.nl

info@jollybooth.nl

https://www.facebook.com/jollybooth010/

In veel zwembaden zijn Aqua Disco’s een bekend en populair fenomeen. Maar de zwembaden zijn i.v.m. de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan tot nader order gesloten. Toch is er komende zaterdag avond een Disco in het Van Maanenbad.  Jolly Booth zal van af het terrein van het roemruchte buitenbad een silent disco verzorgen voor alle omwonenden van het zwembad. Niet in het water maar gewoon allemaal op hun eigen balkon of in hun eigen tuin. Jolly Booth verzorgt het evenement geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo worden er maximaal drie koptelefoons per woning toegekend en vind de uitwisseling van de headsets plaats zonder contact.  Doordat het een silent disco is hebben buren die niet mee doen er ook geen last van!  Het evenement is gratis voor alle bewoners in het blok tussen de Schieweg en de Van Maanenstraat. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen voor het mooist aangeklede balkon of tuin