Schaatsen in Bergpolder 28,29,30 december 2019


Schaatsen
in de kerstvakantie

Winterfeest in Bergpolder’ is op 28 december van 12.00 tot 20.00 uur; op 29 en 30 december kun je schaatsen van 12.00 tot 17.00 uur.

Handschoenen aan en muts op! In de kerstvakantie kan je weer in de buurt schaatsen.

Op het sportveldje in het park aan de Tak van Poortvlietstraat in Bergpolder kun je op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 december op de schaatsbaan terecht. De schaatsen zijn gratis te leen bij de ijsbaan.

 Natuurlijk is er koek en zopie. Voor iedere bezoeker is er warme chocomelk, koffie of thee. Naast de overdekte schaatsbaan kan je meedoen aan ‘ijsstokschieten’ (soort curling) en een reactiespel. Ook is er een overdekte tent waar muzikanten uit de wijk muziek kunnen komen maken. In de tent zijn ook spelletjes aanwezig.

De bewonersorganisatie Bergpolder hoopt dat het weer gezellig gaat worden en dat veel kinderen en hun ouders hun schaatsen komen onderbinden. Hulp bij de organisatie is altijd welkom. Informatie hiervoor kun je krijgen bij de organisatie bij de schaatsbaan.

De schaatsbaan is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de wijkraad Bergpolder. En de sponsoren!

Kom je schaatsen, neem dan je handschoenen mee!

Opmerking: De traditionele schaatsbaan op het Koningsveldeplein in Liskwartier vindt dit jaar helaas niet plaats.

Paulus Jonker, bewonersorganisatie Bergpolder

Foto: Johannes Odé