Presentatie verhalen van oudere migranten in Theater ’t Kapelletje 18 oktober 2019


Presentatie Het verhaal van je leven

Vrijdag 18 oktober 2019
Aanvang 15.00 uur, de entree is 5 euro.
Reserveren kan via www.hoenu.nl
Adres Theater ’t Kapelletje:
Van der Sluysstraat 176, 3033 SR Rotterdam.

Op vrijdag 18 oktober organiseert Pluspunt, expertisecentrum voor senioren en participatie in Theater ’t Kapelletje een presentatie van het project Het verhaal van je leven. In dit project schrijven vrijwilligers levensboeken voor oudere migranten. Tijdens de presentatie zijn fragmenten van levensverhalen te horen uit Marokko, Turkije, Suriname, Indonesië en Papoea/Nieuw/Guinea. Met muzikale omlijsting van Hüsnü Uysal.

In Rotterdam wonen veel oudere migranten. Zij hebben de grote stap genomen hun geboorteland te verlaten en een nieuw leven op te bouwen in een onbekend land.

Oudere migranten hebben veel te vertellen. Het is belangrijk dat hun verhalen behouden blijven. Daarom organiseert Pluspunt het project Het verhaal van je leven, waarbij vrijwilligers levensboeken maken voor oudere migranten.

Familiefoto van een van de deelnemers aan het project die afkomstig is uit Papoea-Nieuw-Guinea