Live flamenco bij De Kok en de Tuinman 19 oktober 2019

Locatie: Luchrestaurant De Kok en de Tuinman
Adres: Koningsveldestraat 14
Datum: Zaterdag 19 oktober
Tijdstip voorstelling: 14:30 uur
Tijdstip lunch: 12:30 uur – 14:00 uur

De voorstelling is gratis. de kosten van de lunch zijn 15 euro. Reserveer voor de lunch door een e-mail te sturen naar dekokendetuinman@gmail.com of telefonisch via 06-52838437. Voor het concert hoef je niet te reserveren. Of kijk op www.dekokendetuinman.com

Zaterdag 19 oktober om half drie ‘s middags treedt flamenco gitarist Jur Vermijs live op bij De Kok en de Tuinman. Lunchrestaurant De Kok en de Tuinman zit in het prachtige oude schoolgebouw op de Koningsveldestraat 14. Jur laat de grote verscheidenheid van de flamencogitaar zien: van ritmisch opzwepende passages tot dromerige melodieën. Voorafgaand aan het optreden is er de gelegenheid om te genieten van een lunch met authentieke Spaanse tapas.

Jur Vermijs had al op jonge leeftijd een gitaar in handen. Rond zijn 17e kwam hij in aanraking met flamenco en is sindsdien niet meer gestopt dit te spelen. Ondertussen heeft hij het conservatorium afgerond en als leerling van onder andere meestergitarist Paco Peña in Spanje gepeeld. Momenteel speelt hij door heel Nederland met verschillende formaties.
En dan nu aanstaande zaterdag de 19e bij De Kok en de Tuinman! In dit concert neemt Jur de luisteraar mee op een rondreis door de wereld van de flamenco. Naast traditionele flamencostukken speelt hij ook eigen composities.

Speciaal voor deze middag heeft Ceciel – de Kok – een lunch voorbereidt met allerlei authentieke Spaanse tapas. De lunch start om 12.30 uur tot ongeveer 14.00 uur. Aansluitend, om 14.30 uur, start de voorstelling. De voorstelling is vrij toegankelijk. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje en een hapje. Iedereen is van harte welkom.