Spreekuur Wijkagenten Elke Eerste Dinsdag van de Maand

Elke eerste dinsdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur kunnen bewoners bij de wijkagenten Manoe Khatib van Bergpolder en Dave Boogerd van Liskwartier terecht voor een advies op het gebied van preventie.

Ook als men problemen heeft zoals bijvoorbeeld overlast van de buren, verkeersoverlast (bijvoorbeeld te hard rijden door de straat), jeugdoverlast. drugsproblematiek of een algemeen onveiligheidsgevoel in de straat of buurt ervaart, kan men langskomen op het spreekuur.

Het  spreekuur is  in de Willebrordusstraat 72-74.
Door het sluiten van de politiebureau’s op de Walenburgerweg, in de Zaagmolenstraat en in het Kleiwegkwartier is het voor bewoners steeds lastiger geworden om rechtstreeks contact te hebben met iemand van de politie.
De wijkagenten van Bergpolder en Liskwartier hebben daarom besloten om per 4 september een spreekuur te openen in de buurtwinkel in de Willebrordusstraat.