Uitnodiging Opening Koningsveldeplein 19 juli 2019

Datum vrijdag 19 juli 2019
Tijd 15:30 tot 17:30 uur
Plaats Koningsveldeplein

Het plein is klaar!
Spelen, zitten en sporten, het is allemaal weer mogelijk. En daarom hebben bewonersorganisatie Liskwartier, Gallery Untitled, GroenNoord, de wijkraad en de gemeente samen een programma met activiteiten bedacht.

Kom vrijdag 19 juli naar het plein!
We starten om 15:30 uur met een workshop van ontwerper Floris Hovers en het planten van planten door de buurtkinderen. De Kok en de Tuinman helpen daarbij en GroenNoord zorgt voor de plantjes. Rond 16:00 uur is er een officieel openingsmoment met een vertegenwoordiger van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en de gemeente. Samen hebben we een zogenaamde waterberging gemaakt met kratten onder het Krajicekcourt.

Daarna is het tijd om te spelen en elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.