Noord4Daagse Wandelplezier 18-21 juni 2019

 Vier avonden 3, 5 of 10 kilometer wandelplezier voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Van dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni 2019 kunnen kinderen uit Rotterdam Noord weer meelopen met de  Noord4Daagse, het grootste, leukste en gezelligste wandelevenement van de stad. De inschrijving is weer geopend. Wandelaars die willen meelopen kunnen zich inschrijven via de deelnemende scholen of eventueel – indien de school niet gezamenlijk meeloopt – via de website www.noord4daagse.nl.

Kosten en inschrijven
Deelnamekosten zijn euro 3 per kind. Hiervoor krijgen deelnemers het N4D-boekje voor de stickers, een leuke verassing en natuurlijk – als je 4 dagen gelopen hebt – een welverdiende medaille. Ouders en/of begeleiders lopen gratis mee, maar krijgen dan ook geen boekje en medaille.

Voor kinderen waarvan de school niet meeloopt, kan de inschrijving tot 17 juni via de website: http://www.noord4daagse.nl/inschrijven. Na inschrijving op de website, kan er betaald worden voor aanvang van de Noord4Daagse op dinsdag 18 Juni tussen 17.00-17.30 uur bij de Inschrijftafel bij de Bergsingelkerk. Betalen kan alleen contactloos of via PIN met een betaalpas.

Voorzitter Raymond van den Broek:

Als organisatie hebben we weer ons best gedaan om er een verrassende wandeltocht van te maken. De routes leiden langs de leukste plekken in en om Rotterdam Noord. De Noord4Daagse is een leuke, gezellige en actieve manier om je buurt en je buurtgenoten beter te leren kennen. Het is heerlijk om te zien hoeveel blije gezichten dat ieder jaar weer oplevert. We hopen dan ook dat alle kinderen uit Rotterdam Noord dit jaar meedoen.”

 3, 5 of 10 kilometer wandelplezier in en om Rotterdam Noord
Net zoals in 2018,  zijn er dit jaar verschillende te lopen afstanden, namelijk de 3km, 5km of 10 km. Op de route van de 10km zullen straten en kruispunten niet speciaal voor de Noord4daagse worden afgesloten. Dit vraagt meer zelfstandigheid en staat daarom alleen open voor leerlingen uit groep 6 en hoger.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie is op dit moment nog dringend op zoek naar mensen die een paar uurtjes per avond kunnen helpen als verkeersregelaar of stoetbegeleider. Vrijwilligers kunnen zich voor een of meerdere avonden aanmelden. Opgeven kan via de website www.noord4daagse.nl/word-vrijwilliger of door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@noord4daagse.nl.