Bordspelavonden Noord in de Vrije Ban 21 juni 2019

De avonden vinden eens per avond op een vrijdag plaats in de Vrije Ban. Er is mede dankzij de wijkraad Bergpolder tegenwoordig een eigen collectie beschikbaar. Er is op de avond mogelijkheid tot uitleg van de spellen.

21 juni 2019

Vrijenbansestraat 50, 3037 VZ Rotterdam
Om 19.30 uur gaan de deuren open.
Vanaf 20.00 uur komen de spellen op tafel.
De bijdrage voor de avond is 2.50 euro inclusief koffie, thee, frisdrank en lekkers.

Meer informatie: 06-51855391
bordspelavondennoord@gmail.com

Gewoon aan tafel zitten om vervolgens te lachen, te peinzen of gewoon een dobbelsteen te gooien. Zet er een bakje chips bij en een drankje. …. Het recept voor een avondje spelplezier. Op deze avond in de Vrije Ban komen de meest moderne spellen op tafel. Velen kennen Catan, nog moderner zijn spellen met de meest uiteenlopende ideeën.  Party spellen waar een beroep wordt gedaan op associaties met woorden en beelden. Tegels leggen op de meest uiteenlopende manieren en ook het intensievere werk. Met als voorbeeld het gezamenlijk ontsnappen van een eiland. Ook kun je worden uitgedaagd om een eigen trein maatschappij op te bouwen. Het is tegenwoordig een zekerheid dat er voor elke speler wel een geschikt spel is.