Iedereen Einstein, festival van wetenschap & techniek 28-30 mei 2019

Op 28, 29 en 30 mei vind alweer de 6e editie van Iedereen Einstein plaats! Dit festival van wetenschap en techniek zit ook dit jaar weer boordevol indrukwekkende demonstraties en interessante workshops. Kinderen vanaf 6 jaar en ouder(s) maar ook scholen zijn van harte welkom. 

Voor wie:
– Voor iedereen vanaf 6 jaar en ouder(s)
Wanneer:
– dinsdag 28 mei voor scholen
– woensdag 29 mei van 13.00-17.00; in de ochtend voor scholen
– donderdag 30 mei van 13.00-17.00 uur
Waar:
– Huis van de Wijk Het Klooster Oude Noorden
– Ruivenstraat 81, 3036 DD in Rotterdam
Entree:
– € 3,- p.p.p.d, toegang kinderen onder begeleiding van een volwassene

Let op: in het Klooster is geen pin apparaat. Graag contant betalen.
Voor vragen mail naar: caty@stormfabriek.nl of bel: 0615421812.
Zie ook: www.iedereeneinstein.nl

Kinderen gaan  onder leiding van deskundigen aan de slag en worden uitgedaagd om na te denken over de wereld om zich heen. Door zelf te onderzoeken en te experimenteren geven ze antwoord op vragen die vanuit de wetenschap en techniek worden verklaard.

De interactieve colleges en workshops van Iedereen Einstein verbazen zowel kinderen als volwassenen. Maak samen een Rube Goldberg Machine, kom er achter hoe wolken voelen met ijskoude natuurkunde, leer meer over kiemen en bouw met Megaconstructies de hoogste toren ooit. Natuurlijk kun je ook je kennis testen met de KennisKistenQuiz. Wie was de eerste programmeur?  Wie vond het waterijsje uit? En welke Nederlander zorgde voor bluetooth? Je komt het te weten bij Iedereen Einstein.