Uitnodiging Buren Borrel Blijdorp Bergpolder 11 april 2019

Beste Bewoner,

Graag nodig ik jou uit voor de Buren Borrel voor Blijdorp en Bergpolder.

  • Wat: Buren Borrel
  • Waar: Van Maanenbad (van Maanenstraat 8 Rotterdam)
  • Wanneer: 11 april
  • Hoe laat: 19:00-22:00
  • Waarom: Gezellig

Klik HIER om je aan te melden.

Samen met Malina Spoor (Cultuurscout Noord), Naomi Roepers (Projectleider Opzoomer mee), Daan Baecke (Gebiedscoördinator Rotterdam Sport Support), Renate Steehouwer (Sportregisseur Sportbedrijf), Kaj Burema (Participatiemakelaar Sol/Dock) en ondergetekende organiseren we een Buren Borrel voor Blijdorp en Bergpolder.

Woon jij hier of ben je hier actief, kom dan zeker langs!

Op 11 april vanaf 7 uur ’s avonds zijn we welkom in het Van Maanenbad om onder het genot van een hapje, een drankje en een stukje verjaardagstaart van Opzoomer mee om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.