Concert Jesus’ Blood Doelen-Ensemble Bergsingelkerk 4 april 2019

Doelen-Ensemble speelt

Gavin Bryars

Jesus Blood Never Failed Me Yet

4 april 20:15 Bergsingelkerk

Bergsingelkerk 150 Rotterdam

Toegang is vrij/vrije gift na afloop

www.doelenensemble.nl


Het Rotterdamse DoelenEnsemble brengt al sinds 1990 klassieke muziek uit de 20e en 21e eeuw ten gehore. In een wisselende samenstelling wordt een breed en verrassend repertoire gespeeld; van kamermuziek tot grote bezetting en met grote regelmaat aandacht voor theater. De concerten zijn van internationaal topniveau en dagen het publiek uit met bijzondere stukkeuzes. Jonge componisten worden samengebracht met meesterwerken uit de recente muziekliteratuur. Het is klassieke muziek zoals die zelden te beluisteren is. Componisten zoals Steve Reich, Tan Dun en Steve Coleman spelen met ons samen en deze concerten zijn een happening!