BergsingelCollege ‘Van je stuk zijn’: Bergsingelkerk 27 maart 2019

Bergsingelcollege over Van je stuk zijn, 27 maart 20.00 uur.
Bergsingelkerk, Bergsingel 150.
Na afloop is er een borrel. De toegang is є 5,-

Met Schrijver, filosofe Désanne van Brederode
Muziek tijdens de avond door Howlin ‘Folkmusic

Wat doe je als er iets gebeurt waardoor je totaal van je stuk bent?
Een verbroken relatie, problemen met je studie of werk, de dood van een dierbare. Désanne spreekt over ontregelende ervaringen die je leven op zijn kop zetten. Kunnen we leven met zo’n open wond of moeten we vooral weer snel door? Kunnen we het uithouden met onszelf en anderen die ‘van hun stuk zijn?’

Over het BerginsgelCollege Het BergsingelCollege is een initiatief van de Bergsingelkerk, in samenwerking met het studentenpastoraat 010. Het recept is eenvoudig: een pakkend college over een maatschappelijk onderwerp, geleid door een boeiende spreker. Inhoudelijk met een creatief randje.

Zie ook:
www.bergsingelkerk.nl/bergsingelcollege 27-maart