Pitchavond voor Rotterdamse culturele plannen

Je culturele plan pitchen en dezelfde avond nog horen of je subsidie krijgt.
Dat kan binnenkort met Pitcher Perfect 010: een laagdrempelige vorm van projectfinanciering voor organisaties, stichtingen en particulieren die niet terecht kunnen bij de reguliere subsidieloketten voor kunst en cultuur.

De gemeente Rotterdam organiseert vanaf nu twee keer per jaar een openbaar toegankelijke pitchavond waar maximaal twintig deelnemers hun plannen presenteren. De inschrijving voor de eerste pitchavond opent op 1 maart.

Aanmelden

Via https://www.rotterdam.nl/loket/subsidie-pitcherperfect010 kunnen deelnemers zich vanaf 1 maart aanmelden voor de eerste pitchavond op vrijdag 10 mei. Aanmelding is in volgorde van binnenkomst en deelnemers kunnen maximaal één keer per jaar een aanvraag indienen. De tweede pitchavond vindt plaats in het najaar.

Meer informatie:

Pitchavond voor Rotterdamse culturele plannen

www.rotterdam.nl/vrije-tijd/kunst-en-cultuur/