Tekenwedstrijd Badkonijn 2019 met Senioren in Noord 13 & 27 februari 2019


Voor de komende editie (apr-okt 2019) zijn wij weer op zoek naar een nieuw ontwerp/jasje voor op het Badkonijn. Iedereen boven de 55 jaar is uitgenodigd om hier aan mee te doen en de gratis toegankelijke tekenmiddagen te bezoeken. Tijdens deze tekenmiddagen, kunnen zij het jasje van het Badkonijn 2019 ontwerpen/tekenen door middel van een kleurplaat.

De tekenmiddagen worden gehouden op :

  • 13 februari bij Humanitas Jan van der Ploeghuis Hooglandstraat 67, van 13.30-15.30 uur in de gemeenschapsruimte
  • 27 februari bij Activiteitencentrum De Waerschut, van Waerschutstraat 11, van 10.00-12.00 uur

Tijdens de afgelopen editie (2018) van het Badkonijn in het Vroesenpark zijn wij een samenwerking aangegaan met een enthousiaste groep senioren uit Rotterdam Noord. Een aantal van hen heeft ons toen enthousiast meegeholpen met het ontwerpen en schilderen van het Badkonijn. Dit is zo goed bevallen dat wij (Studio MAKY) voor de komende editie weer een samenwerking zullen aangaan met de senioren uit Noord.

Ook wordt er in maart nog een schildermiddag met enkele enthousiaste senioren gehouden (datum van de schildermiddag moet nog bepaald worden) bij voetbalvereniging Steeds Hooger, waar het Badkonijn ieder jaar ligt voor de winteropslag en ter reparatie/schilderen.

Door dit jaar weer de ouderen bij ons project te betrekken in het ontwerp proces en de schilder middagen, hopen wij een aantal ouderen uit een sociaal isolement te halen en dat wij hen met dit project kunnen stimuleren om hun fantasie en creativiteit te gebruiken. Daarnaast zijn wij erg benieuwd naar de ontwerp resultaten, mochten wij hun de vrije hand geven over het ontwerpen van de objecten in de buitenruimte.

Voor vragen of meer informatie, kunt u ons bellen op 0641253508/ 06-28995385 of mailen naar: info@studiomaky.com.