Kom en speel gratis mee bij de Denksportdag Rotterdam Noord!

Wil je dammen tegen Ton Sijbrands of schaken tegen grootmeesteres Tea Lanchava of supertalent Machteld van Foreest? Ben of ken jij iemand met een beperking, die graag damt of schaakt? Meld je aan via de site en kom zondag 10 februari a.s. met broers, zusjes, vrienden en familie naar De Banier, Banierstraat 1 (Agniesebuurt) in Rotterdam Noord tussen 11-17.00 uur.

De Denksportdag: “Voor ieder wat: Jong of oud, speels of serieus”
De Denksportdag is gratis toegankelijk voor iedereen, jong en oud, meisjes, jongens, mannen, vrouwen en vanwege de unieke samenwerking met Stichting Kruimeltje en Stichting Stinafo doen er ook dit jaar weer jonge mensen met een handicap mee.

Een groot aantal denksporten worden op een feestelijke en luchtige manier gepromoot: Makkelijke en korte cursussen voor allerlei spellen. Maar natuurlijk wordt er ook serieuzer gespeeld en kan je je krachten meten in simultaans tegen een expert. Kijken, leren, meedoen, alles is mogelijk door de komst van de kampioenen Tea Lanchava, Machteld van Foreest en Ton Sijbrands. Ook de ervaren schaker zal hier zijn handen vol aan hebben!

Vooral kinderen en jongeren met een beperking worden aangemoedigd mee te doen. Zij worden – na inschrijving via de site van Stichting Kruimeltje – gesponsord door STINAFO en kunnen direct meedoen aan de simultaantoernooien tegen de schaak- en damgrootheden. Wil je ook verzekerd zijn van een plek aan de simultaan geef je dan zo snel mogelijk op via de onderstaande mogelijkheden:
– vrije inschrijving: info@denksportdagrotterdamnoord.nl
– plaats voor donateurs Stichting Kruimeltje: info@stichtingkruimeltje.nl
– plaats voor kinderen met handicap: info@stichtingkruimeltje.nl

De opbrengst van de simultaan dammen en schaken komt geheel ten goede aan Stichting Kruimeltje die geld bijeen kruimelt voor de kindvriendelijke inrichting van het nieuwe Kindergezondheidscentrum in de Familiekerk in Rotterdam Noord.
Wil je je opgeven voor de simultaan of wil je meer weten? Kijk dan op www.DenksportdagRotterdamNoord.nl.