Kerstvakantie: schaatsen in Bergpolder en Liskwartier!

Het is weer bijna kerstvakantie, dus is er tijd voor schaatsen in Liskwartier én in Bergpolder. In het park aan de Tak van Poortvlietstraat kun je dit jaar voor het eerst meerdere dagen op de schaatsbaan terecht. De schaatsen zijn gratis te leen bij de ijsbaan.

Winterpret in Liskwartier vindt zoals elk jaar op het Koningsveldeplein plaats, op 22 en 23 december van 11.00 tot 17.00 uur.

Winterpret in Bergpolder is in het park aan de Tak van Poortvlietstraat op 28 en 29 december van 11.00 tot 17.00 uur en op 30 december van 11.00 tot 16.00 uur.

Op 29 december van 16:00 tot 19:30 uur is er de eindejaarsborrel van de Wijkraad Bergpolder.  Hapje, drankje en muziek.


Natuurlijk is er op deze locaties koek en zopie. Voor iedere bezoeker is er warme chocomelk, koffie of thee. Wij, de bewonersorganisaties van Liskwartier en Bergpolder hopen dat het weer gezellig gaat worden. Hulp is altijd welkom, niet alleen in de winter, maar ook in de zomer. Informatie hiervoor kun je verkrijgen bij de bewonersorganisaties.

De schaatsbanen zijn wederom mogelijk gemaakt door een bijdrage van de wijkraden van Liskwartier en Bergpolder. En de sponsoren!

Foto: Frank Zwinkels