Open Podium Gitaaracademie in de Bergsingelkerk 18 november 2018

GitaaracademieLogoOPEN PODIUM Tijdens het traditionele Open Podium treden leerlingen en docenten op met hun mooiste performances. Een feestelijk evenement voor de akoestische en elektrische gitaar waarbij afwisselende muziekstijlen aan bod komen, van klassiek tot rock & blues. Van solisten tot ensembleformaties geeft het Open Podium een uitstekende indruk van alle niveaus, van jong tot oud, van De Gitaaracademie. Een gezellig, sympathiek evenement in de charmante Bergsingelkerk in Rotterdam Noord, een samenwerking van De Gitaaracademie met Stichting GitaarPodium Rotterdam.

Open Podium: zondagmiddag 18 november. Aanvang: 13.30 uur. Locatie: Bergsingelkerk, Bergsingel 150, Rotterdam Noord (5 min. lopen vanaf bus/tram Eudokiaplein). Entree: 2,00 euro. Ticket zijn direct beschikbaar HIER:

GITAARPODIUM ROTTERDAM GitaarPodium Rotterdam promoot de gitaar door het organiseren van gitaarfestivals, losse concerten, workshops en kinderconcerten. Educatie voor de jeugd is daarbij een wezenlijke kerntaak. Daarnaast wil GitaarPodium Rotterdam een platform vormen voor alle liefhebbers van gitaar om onderling informatie uit te kunnen wisselen.

DE GITAARACADEMIE De Gitaaracademie is een muziekschool voor gitaar en ukelele met een uniek hooggeschoold docententeam en leslocaties in Rotterdam Noord en Kralingen. Of je beginner bent of gevorderd, jong of oud: klassiek, Zuid-Amerikaans, flamenco of pop en blues, bij de Gitaaracademie kan je je talenten ontdekken en je muzikaal verder ontwikkelen!