Kinderen BSO’s KindeRdam rennen op 25 oktober voor het goede doel

Op 25 oktober organiseren de BSO’s van KindeRdam uit Rotterdam-Noord en -West een sponsorloop. Vanaf 13.30 uur verzamelen alle kinderen zich bij sportcomplex Nenijto om zoveel mogelijk rondjes te rennen. De opbrengst van de sponsorloop gaat volledig naar SOS Kinderdorpen.

Van alles te doen op Nenijto
KindeRdam hoopt veel ouders, kinderen en andere belangstellenden te mogen
verwelkomen tijdens de sponsorloop. We willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen.
Daarom ook is er op 25 oktober nog veel meer te doen bij Nenijto.
Kinderen kunnen lekker springen op een springkussen, zich uitleven op een stormbaan en zich prachtig laten schminken. Verder zijn er kraampjes met fruit, waterflesjes en heerlijke, zelfgebakken cupcakes. Wel moet je hiervoor een strippenkaart aanschaffen.
Op de dag zelf zijn die te koop op het terrein van Nenijto voor een bedrag van € 2.
De opbrengst gaat natuurlijk weer helemaal naar SOS Kinderdorpen!

Meer info www.kindeRdam.nl