Festival Echte Helden: Reis om de Wereld in 80 Dagen 22 t/m 26 oktober 2018

Dit festival vol podiumkunsten voor kinderen vanaf 6 jaar vind plaats van 22 t/m 26 oktober in Huis van de Wijk Het Klooster Oude Noorden.

Echte Helden is een inspirerend, spannend en leuk festival vol
podiumkunsten in de herfstvakantie voor iedereen vanaf 6 jaar. Na de klassiekers de Odyssee, Icarus, Metamorfosen en Romeo & Julia en onze
eigen voorstelling ‘Mojlant’ is het nu tijd voor ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ van Jules Verne.

Praktische informatie:

Wat: Echte Helden
Wanneer: In de herfstvakantie van maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober
Waar: Wijkgebouw ’t Klooster, Ruivenstraat 81, Rotterdam Noord.
Tijd: Van 10.30-15.30 uur
Toegang: € 20, 00 p.p.p.d.

In Het Klooster is geen pin. Graag contant en liefst gepast betalen.
Inschrijven kan per dag, of voor meerdere dagen door een
e-mail te sturen aan info@stormfabriek.nl
Voor een impressie van het festival zie www.wijzijnechtehelden.nl

Het verhaal spreekt meteen tot de verbeelding.  Phileas Fogg, een Engelse aristocraat, gaat een weddenschap met vrienden aan om een reis rond de wereld te maken in tachtig dagen daarbij bijgestaan door Passepartout en op de hielen gezeten door detective Fix.  Kom met ons mee op avontuur. Breng jezelf in de problemen en redt je er uit. Bedenk nieuwe vervoersmiddelen, maak een muzikale storm, redt een dame in nood, reis op een ijszeiler, doe een Indaase dans en nog veel meer! Elke dag laten we aan ouders een kleine voorstelling zien. Op vrijdag 26 oktober komt alles samen en spelen we met iedereen die wil onze versie van ‘Reis om de wereld in 80 dagen’.

Voorafgaand aan het festival wordt de Echte Helden Expo ingericht in het Klooster. Dan worden een aantal door kinderen gemaakte werken uit het voortraject ten toon gesteld.

Afbeeldingen: Johannes Odé