Bewonersinitiatieven aanvragen voor Bergpolder op 20 oktober 2018

Gemeente Rotterdam Noord

Initiatiefrijk Noord in Bergpolder op Eudokiaplein: informatie bewonersinitiatieven en hulp invulling formulieren: zaterdag
20 oktober, 10.00-14.00 uur

Heeft u een leuk idee voor een activiteit in uw straat, buurt of wijk? Denk aan opknappen van een binnenterrein, aanleg van openbare tuintjes, taalprojecten voor nieuwkomers, festiviteiten om elkaar te leren kennen, activiteiten voor kinderen, jongeren of om ouderen uit hun isolement te halen. Noem maar op. Ideeën waarvoor u ook zelf de handen uit de mouwen wilt steken? Kom dan op 20 oktober 2018 langs bij de wijkraad van Bergpolder, die in het teken staat van bewonersinitiatieven.

wijkraden@rotterdam.nl
rotterdam.nl/bergpolder


Betrokkenheid
Is uw idee zo in te dienen dan doen we meteen zaken, maar vooral uw betrokkenheid vinden wij belangrijk. Dus heeft u een idee, wij kijken hoe u hiermee verder kan zodat uw idee werkelijkheid wordt.

Toekenning
Bewonersinitiatieven tot€ 2.500,- die aan alle voorwaarden voldoen , worden nog dezelfde dag toegekend. Aanvragen boven dit bedrag beoordeelt de wijkraad in haar eerst volgende vergadering.

Inspiratie?
Inspiratie opdoen, of wilt u weten waaraan uw bewonersinitiatief moet voldoen, kijk dan op opzoomermee.nl/bewonersidee

Initiatiefrijk Noord op Eudokiaplein

Informatie over bewonersinitiatieven en hulp bij invulling formulieren
zaterdag 20 oktober, 10.00-14.00 uur

Leden van de wijkraad geven u informatie over bewonersinitiatieven en kunnen u helpen met het invullen van de formulieren. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen voor een praatje en een kopje koffie.