Happy2Movefestival: Sport en Muziek op de Bergselaan op 29 september 2018

Sport èn muziek op de Bergselaan! Zaterdag 29 september kun je weer meedoen aan of komen kijken naar allerlei sporten tijdens het Happy2Movefestival. Op het sportprogramma staan de bekende stratenlopen van 5km en 10km hardlopen, de Family Run en de bekende Dikke Bandenraces voor kinderen.

Dit jaar is er een boeiend nieuw onderdeel: een bakfietsenrace. Bewoners met een bakfiets kunnen de strijd met elkaar aangaan in een rondje op de Bergselaan. Voor de allerkleinsten is er dit jaar voor het eerst het onderdeel: een echt rondje fietsen met …. de loopfiets.

Je kan natuurlijk ook naar de deelnemers komen kijken, en genieten van toffe live muziek op een groot podium bij brasserie Tines.

De hele dag treden er coole bands en muzikanten op. Van de hiphop van Josimar Gomes, souljazz van Diana Fox, psychedelic britpop van Anemone tot de tribute aan Bruce Springsteen van Gravel Town: iedereen komt aan zijn trekken.
Klik HIER voor het muziekprogramma op 29 september.

Het Sportprogramma:

15.00 uur Loopfietsen
15.20 uur Bakfietsen
15.45 uur Dikke Banden Races
16.30 uur Family Run, ouders met hun kinderen, 1 mile
17.00 uur Wielrennen voor bewoners met racefiets, 10 km
17.30 uur 5 km Stratenloop
18.30 uur 10 km Stratenloop

(Foto’s Johannes Odé)