Expositie Kunstenaars Liskwartier 30 september 2018

Lisplein 5 Rotterdam nodigt je uit voor hun expositie

zo 30 september 2018

PROGRAMMA
13:30 Galerie open
14:30 Korte voorstelling ‘De zoon van Don Juan’
15:00 Napraten & drankje
16:30 Einde

Bekijk de vernieuwde site www.lisplein5.nl met beeld en meer informatie.
Lisplein 5 3037 AP Rotterdam.

Parkeren voor de deur, gratis op zondag. Wij zijn ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

AAD DE HAAS
RAPH DE HAAS
ELI DE HAAS

Net als bij Binnen een straal van duizend stappen (2013) presenteert Lisplein 5 opnieuw werk van kunstenaars die in de directe omgeving van Lisplein 5 werkzaam zijn of daar werkzaam zijn geweest. Het is voor het eerst dat werk van drie generaties de Haas samen wordt getoond. Zowel Aad, Raph, als Eli de Haas hielden en houden zich bezig met schilderen, etsen, tekenen, illustreren, het maken van beelden en ontwerpen.

Aad de Haas (1920 – 1971) en Eli de Haas (1999) zijn in Rotterdam geboren en getogen. Raph de Haas (1952) heeft zijn werkplaats al jarenlang op een steenworp afstand van Lisplein 5, in de Ackersdijkstraat. Eli de Haas heeft daar eveneens vaak vertoefd, gemaakt, geschilderd en getekend.

Een onmiskenbare overeenkomst in hun manier van werken is ‘de gein’, de gedrevenheid, het plezier en de nieuwsgierigheid in het maken. Steeds opnieuw. Van werk naar werk. Van generatie naar generatie.

Aline de Jong & Leo Hogenboom
info@lisplein5.nl
www.lisplein5.nl