Vrijwilligersmarkt Rotterdam Noord 18 september 2018

Wilt u vrijwilligerswerk doen bij u in de buurt? Bent u nieuwsgierig naar wat er bij u past en wat u kunt gaan doen? Kom dan naar de vrijwilligersmarkt in Noord!

Datum Dinsdag 18 september
Tijd 13.00 – 15.00 uur
Locatie Centrum Corridor, Stadhoudersweg 7 A

Vertegenwoordigers van verschillende (vrijwilligers)organisaties in Noord staan klaar om u te vertellen over de mogelijkheden en uw vragen te beantwoorden. Samen met u kijken we graag welk vrijwilligerswerk er bij u past.
We zien uit naar uw komst!

Centrum Corridor is het cliëntgestuurde activiteitencentrum in Rotterdam. Hier worden activiteiten georganiseerd voor en door mensen met een psychiatrische achtergrond én voor en door alle mensen in de buurt. Er is altijd wat te doen! Kom gerust binnenlopen op onze locatie aan de Stadhoudersweg 7a in Rotterdam.
Koffie en thee staat voor u klaar.