Oproep foto’s ’Rotterdam vergeet je niet’

Studio de Bakkerij op de Bergweg organiseert een kerstvoorstelling met als thema ‘Rotterdam vergeet je niet’. Een bijzondere beleving met muziek door Shirma Rouse, winterverhalen van Rotterdamse schrijvers en een 3 gangen brunch of diner.

Studio de Bakkerij wilt de buurt bij de voorstelling betrekken. Daarom wordt tegelijkertijd een fototentoonstelling gerealiseerd van bijzondere Noorderlingen.

Hierbij een oproep om namen en foto’s te sturen van Noorderlingen van betekenis op sociaal, economisch of artistiek gebied. Noorderlingen die je ‘gers’ vindt. Jong, oud, nog in leven of helaas niet meer. Je mag iedereen voordragen.

De foto’s kunnen gestuurd worden naar erika@studiodebakkerij.nl of noorderzon010.nl.
Het kan ook afgeleverd worden bij Studio de Bakkerij, Bergweg 283. Vergeet je eigen NAW gegevens niet!

Insturen voor 28 september 2018