Minibieb, bomenbankjes en bloemenbakken dankzij bewonersinitiatief Insulindestraat

Minibieb Insulindestraat

Nieuwe ruilbibliotheek In de Insulindestraat

Vanaf zondag de 26 Augustus staan er boeken in de minibiliotheek in de Insulindestraat. De illustraties aan de buitenkant hebben te maken met Insulinde een koosnaampje voor Nederlands Indië. De spelregels voor gebruik vind je op het deurtje

Bankje onder de Pagodeboom met bloembakken

Fleur ’t op is een bewonersinitiatief in de Insulindestraat. Zij hebben een boomvriendelijk boomspiegelontwerp gemaakt dat goedgekeurd is door de gemeente. Naast een bankje om te zitten is er ook een bloembak met een minibieb.

Bank met bloembakken

Nieuwsgierig en ook zin om zo iets te maken?
Mail naar fleurop@xs4all.nl dan vertellen we waar je op moet letten om aan de voorwaarde te voldoen. Ook kunnen we aangeven hoe je de bestaande de bouwtekening zelf kan aanpassen voor jouw boom.