Rotterdam Bluegrass Festival 22-24 juni 2018

BluegrassFestivalOp 22, 23 en 24 juni 2018 knalt de bluegrass weer uit de speakers op het Rotterdamse Pijnackerplein.

Op vrijdag 22 juni om klokslag 17:00 start voor de achtste keer het Rotterdam Bluegrass Festival op het Pijnackerplein in Rotterdam-Noord. Het wijkfeest is in die acht jaar uitgegroeid tot een internationaal muziekevenement dat uniek is in Nederland en ver daarbuiten

 

Zeldzaam goede artiesten en acts

De line-up staat als altijd garant voor alom geprezen acts en artiesten, die je in Nederland zelden te zien krijgt. Ook dit jaar zijn er optredens van meer dan 20 internationale topacts op het gebied van bluegrass en aanverwante stijlen zoals virtuoze banjo maestro’s uit de Verenigde Staten en geniale one-man bands uit Engeland. Binnenkort wordt de line-up bekend gemaakt.

Randprogrammering

Naast muziek zijn er verschillende workshops voor (amateur)musici, comics, theatervoorstellingenin samenwerking met Studio de Bakkerij, de Bluegrass markt en natuurlijk lekker eten en koudbier.

Kindvriendelijk

Het Pijnackerplein is niet alleen om muziek op te spelen, maar ook om er gewoon te spelen.Vandaar dat er ook voor de kleineren en jong gebleven ouderen van alles te doen is. Er zijn verschillende workshops, zoals het maken van kleipoppetjes en het knutselen met afval.Het festival is gratis toegankelijk.

Voor meer info www.bluegrassfestival.nl