Wat kun je allemaal op deze site?
Op de homepagina zie je in één oogopslag wat er allemaal speelt in de wijk. Bekijk hier direct het laatste nieuws, kijk in de agenda wat er binnenkort te doen is in de wijk en neem deel aan de poll. 

Via de tabbladen kun je verder klikken om informatie over Bergpolder en Liskwartier te vinden. Vind daar informatie over bezienswaardigheden in de wijk, de bewonersorganisaties, (de agenda’s van) de buurtcentra of lees meer over onze wijkagenten. Onder het tabblad met foto’s kun je een digitaal kijkje nemen in de wijken.

Bewoners
Een groot deel van de website is ingericht op interactief contact met medebewoners. Alle bewoners, ondernemers en kunstenaars en muzikanten in de wijk kunnen een profiel aanmaken.

Nadat je je profiel hebt aangemaakt, kun je profielen van andere bewoners bekijken en je mengen in het wijkdebat. Discussieer mee over onderwerpen die spelen in de wijk, of start zelf een topic.

Zoek je een oppas, wil je graag gitaarles geven of vind je het nu echt tijd om afstand te doen van je verzameling stripboeken? Plaats dan een advertentie bij vraag & aanbod.

Nieuwsbrief
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de wijk? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Maak kennis met de redactie
Conchita Wirjosoeparto
Rien Tuk
Sheila Tan
Twan Theeuwen

Contact
Heb je vragen over de website of mis je nog iets? Mail de webmaster: webmaster@bergpolder-liskwartier.nl

Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.

Ben je bewoner? Maak hier een profiel aan of login op jouw profiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*
*

laat dit veld leeg
© Bergpolder en Liskwartier 2018