foto_stedin_slimme meter.jpg

Netbeheerder Stedin start in februari 2018 met het aanbieden van slimme energiemeters in de wijken Liskwartier en Bergpolder. Monteurs van Stedin gaan de komende periode bij ruim 6.500 huishoudens langs om de meter te installeren. De slimme meter is de nieuwe generatie energiemeter en biedt de mogelijkheid om zelf nauwkeurig het energieverbruik te volgen. Hierdoor is het makkelijker om energie te besparen. Het installeren van de slimme meter is gratis.

Iedereen krijgt een slimme meter aangeboden

Alle inwoners van Liskwartier en Bergpolder krijgen een brief van Stedin, of hebben deze inmiddels in de brievenbus gevonden. Hierin staat dat men binnenkort een tweede brief ontvangt met een voorstel voor een datum en tijdstip, waarop een monteur de meter komt vervangen. Komt dit moment slecht uit? Dan biedt Stedin de mogelijkheid om de afspraak te verzetten. Zo wilt Stedin het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om de elektrische installatie te moderniseren. 

Slimme meter helpt bij energiebesparen 

Consumenten zijn intensiever dan ooit tevoren met energie bezig. Met beter zicht op het energieverbruik door de slimme meter, zonnepanelen op het huis, of een elektrische auto, kiezen zij bewust voor milieu en hun portemonnee. “Via de slimme meter krijg je iedere twee maanden een verbruiksoverzicht van je energieleverancier. En door de slimme meter te koppelen aan een muurdisplay, app of website kun je het energieverbruik nog actiever in de gaten houden. Zo helpt de slimme meter bij het verminderen van de uitstoot van CO2 en het energiebewustzijn in Nederland’’, aldus Joep Weerts, directeur Klant & Markt van Stedin.

Meer informatie op www.stedin.net/slimmemeter

 

 

 

 

 

 

vorige | alle berichten | volgende

Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.

Ben je bewoner? Maak hier een profiel aan of login op jouw profiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*
*

laat dit veld leeg
© Bergpolder en Liskwartier 2018