logo-deGitaaracademie.gif

 

Een nieuw jaar, een nieuw geluid! In het nieuwe jaar starten er maar liefst drie nieuwe cursussen bij De Gitaaracademie voor kinderen (ukelele) en volwassenen (gitaar en ukelele). Check ook  Facebook voor de laatste update. Een instrument leren bespelen is een goed begin voor ’t nieuwe jaar! 

Ukelele Basis Cursus Volwassenen, dinsdagavond 23 januari 2018 (5x) 

Deze cursus is speciaal voor beginners, in vijf lessen leer je de basis en speel je al snel verschillende liedjes! De ukelele is een vrolijk, compact instrument met vier snaren en een fijn geluid. Deze korte cursus start op dinsdagavond 23 januari om 19.30 uur. Doe jij mee? 

Ukelele Basis Cursus Kinderen, woensdagmiddag 24 januari 2018 (5x)

De ukelele cursus voor kinderen start op 24 januari (7 t/m 11 jaar). Deze vrolijke cursus is geschikt voor de jongste beginners, in 5 groepslessen leren de kinderen een fijne basis samen met hun nieuwe ukelele-vriendjes! Wanneer? Op woensdagmiddag 17.00 uur. 

Gitaar Basis Cursus Volwassenen, woensdagavond 31 januari 2018 (10x)

De cursus gitaar voor beginners (volwassenen, akoestisch) start 31 januari. Een inspirerende cursus om 2018 muzikaal mee te starten! Samen ga je aan de slag om techniek, melodie en notenschrift te leren beheersen en gezellig gitaarsongs te spelen.

Wat kun je verwachten?

Een snel en goed resultaat! In tien lessen met maximaal tien leerlingen leer je vlot de basis van het gitaarspelen. Iedereen is beginner, waardoor je op hetzelfde niveau start. Je zult kennismaken met alle technieken op de akoestische gitaar, het notenschrift, akkoordenspel en melodiespel leren en de juiste houding met behulp van ons leuke cursusboek vol muziek (Tijdstip tussen 1900 en 2100 uur is in overleg met cursisten en docent). 

Geen gitaar of ukelele?

Geen probleem! Mocht je zelf nog geen instrument hebben, koop of huur een instrument via De Gitaaracademie, wij kunnen zorgen voor een geschikt instrument voor een mooie prijs. 

Inschrijven?

Voor inschrijving, stuur een mailtje naar info@degitaaracademie.nl. 

Cursuslocatie: De Gitaaracademie, Talmastraat 90B, Rotterdam Noord (Bergpolder). 

De Gitaaracademie is goed bereikbaar met tram 25 of via metrostation Blijdorp.

Voor meer informatie check Facebook of  kijk op www.degitaaracademie.nl. Tot ziens!

 

foto_gitaaracademie_dec2017.jpg

 

foto_gitaaracademie_ukelele cursus.jpg

 

 

vorige | alle berichten | volgende

Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.

Ben je bewoner? Maak hier een profiel aan of login op jouw profiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*
*

laat dit veld leeg
© Bergpolder en Liskwartier 2018