durf te dansen 2.JPG


Voor ouderen is dansen niet alleen één van de leukste manieren om soepel en fit te blijven, maar ook om uiting te geven aan wat er in je leeft. Dansen geeft vrijheid en zelfvertrouwen.

Op vrijdag 9 februari treedt de 60-plus dansgroep Durf te Dansen om 13.30 uur op in het Atrium van Humanitas-Bergweg, Bergwegplantsoen 10. Na het optreden kunt u in een workshop ervaren hoe leuk het is om te dansen. Ervaring is niet nodig. Trek gemakkelijk zittende kleren aan en dans mee!
Durf te Dansen maakt deel uit van het Open Dansatelier, een initiatief van Humanitas-Bergweg, Cultuurscout Noord en Pluspunt, expertisecentrum voor senioren en participatie.

Zelf dansen
Vanaf 29 januari biedt het Open Dansatelier voor 60-plussers een serie lessen in moderne dansexpressie aan. In deze lessen wordt weer toegewerkt naar een dansvoorstelling. Dansdocente is Marie-Louise Gilcher, danseres en choreografe met een jarenlange ervaring in het lesgeven van moderne dans aan senioren. De lessen worden gegeven op maandag om 14.00 uur in Humanitas-Bergweg. Deelname is € 3,50 per keer.

logo_pluspunt.gif

 

 

 


Graaf Florisstraat 41
3021 CC Rotterdam

T 010 467 17 11
M 06 49802470
info@pluspuntrotterdam.nl
www.pluspuntrotterdam.nl

vorige | alle berichten

Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.

Ben je bewoner? Maak hier een profiel aan of login op jouw profiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*
*

laat dit veld leeg
© Bergpolder en Liskwartier 2018