Cultuurscouts - CultureleInventarisatieRotterdamNoord.jpgWil jij in het netwerk van de Cultuurscout Noord worden opgenomen, vul dan dit formulier in. Ook als de cultuurscout jouw gegevens al heeft.

De cultuurscouts in Rotterdam stimuleren kunst en cultuur vanuit sociaal artistiek oogpunt in de Rotterdamse wijken. Dit doen zij door advisering, netwerkvorming, bemiddeling en projectondersteuning aan zowel beginnende culturele initiatieven en organisaties als aan de meer gevestigde kunstinstellingen. Het doel van deze inventarisatie is om het netwerk van kunstenaars, sociaal ondernemers, actieve bewoners, culturele voorzieningen en instellingen die actief zijn met kunst en cultuur in Rotterdam Noord up to date te maken. 

Bij vragen kan je contact op nemen met Sanne Lansdaal, Cultuurscout Noord, noord@cultuurscouts.com of 06-33333125 (e-mail heeft de voorkeur).

Wil je dit formulier ook delen met relevante mensen uit jouw netwerk. Alvast bedankt. Dit is de directe weblink: https://goo.gl/forms/BZldioo3HneEH4002

Met vriendelijke groet,

Sanne Lansdaal
Cultuurscout Noord

vorige | alle berichten

Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.

Ben je bewoner? Maak hier een profiel aan of login op jouw profiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*
*

laat dit veld leeg
© Bergpolder en Liskwartier 2018