flyer_bergsingelkerk_Boonestock_mrt2918.jpg

'Boonestock' is een avond met een divers muziekaanbod in de Bergsingelkerk met niet heel toevallig in elke band een bandlid met de achternaam 'Boone'.

Dr. Meraki 

De jongste band met een 'Boone'  maar wel de hoofdact van deze avond en dat is niet voor niets.Zo stonden ze o.a op Sniester, Bad ass Jazz fest, State-X New Forms, Metropolis Festival, Paard van Troje, Live uit Lloyd en Parkpop. Op 10 december 2016 wonnen ze de Music Matters Award in theater Zuidplein waardoor ze verkozen werden tot “Muziekambassadeur van Rotterdam 2017”.

Vorig jaar hebben ze ook hun debuut EP 'Blanc' uitgebracht.Dr. Meraki is een jonge energieke band met een unieke sound waarin jazz, soul, funk en fusion met elkaar worden verweven. Sinds begin 2016 delen de jongens hun liefde voor muziek met het publiek.

Pim de Roij - Drums

Milan Boone - Guitar/Vocals

Huy Le - Bass

Tommy van Leuken - Keys

Spotify

Facebook

YouTube

Philip Hofman en Boone

René Philip, Jan Hofman en John Boone hebben een gezamenlijke geschiedenis in Jack in the Box, een coverband die in de jaren 90 enorm populair was in Rotterdam en omstreken.In 2013 startte deze rasmuzikanten  het trio ‘trio Die Ken Ik’ waarmee ze ook covers speelden.

Eind 2014 zijn ze onder de naam 'Philip, Hofman en Boone' gestart met eigen geschreven Nederlandstalige liedjes.Deze voeren zij uit in een stijl die soms wat buiten de lijntjes kleurt en -ook mede door de harmonieuze samenzang- nieuwsgierig maakt naar meer. In 2017 waren zij o.a. te zien op het Vlaardingse Zomerterras.

Facebook

YouTube

PEYOTE

Bandbio/Samenstelling:In 2015 besluiten de mannen van Peyote met hun muziek naar buiten te treden waarna diverse optredens in de regio al snel volgden. Door de inbreng van eigen nummers en composities van de verschillende bandleden ontstaat een divers geheel aan sounds. Er ontstaat een mix van composities die elk hun eigen style hebben maar toch heel kenmerkend een Peyote geluid meekrijgen. In eigen beheer, opname en productie is ook een aantal demosongs opgenomen. Een eerste album is inmiddels in de maak. Peyote speelt eigen muziek met (akoestische) gitaren, toetsen, bas en drums en soms met instrumenten zoals Indian Flute van muzikanten buitenaf.

Genre: Symfonische Folk-Rock met een vleugje psych/country

Petersylvan Mooy - Zang & Gitaar, mondharp

Vincent Burger - Basgitaar

Dave Boone- Zang & Toetsen

Nico de Voogd- Drums

+ additionele muzikanten

Facebook

  

TICKETS: Entree vvk € 10,-  inclusief 1 consumptie

of aan de deur € 10,- (zonder consumptie)

Voorverkoop: maak € 10,- per ticket over op bankrekening NL61 INGB 0000 018807 t.n.v. de Gereformeerde Kerk te Rotterdam ovv 'Boonestock 240318'en uw e-mailadres. Na ontvangst van uw betaling, krijgt u een bevestiging op het door u aangegeven e-mailadres. Dit is tevens het toegangsbewijs.

Inloop: 19.00 uur / Aanvang: 19.30 uur

Over Bergsingelkerk:

Een levendige kerkelijke gemeente. De kerkgebouwen zijn de Bergsingelkerk en de BMvier en wij horen landelijk bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij willen een open en gastvrije geloofsgemeenschap zijn die volop deel uitmaakt van de stad. In onze stad Rotterdam gebeurd van alles. Wij maken graag deel uit van dat gebeuren. Zo ook met live muziek!

 Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie

 

 

 

 

 

vorige | alle berichten | volgende

Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.

Ben je bewoner? Maak hier een profiel aan of login op jouw profiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*
*

laat dit veld leeg
© Bergpolder en Liskwartier 2018